Blanda olja, vinäger honung, timjan salt och peppar, och ringla över potatisen. 2 msk vitvinsvinäger. Tvätta potatisen och dela stora potatisar i mindre bitar
Tillsätt vinäger, salt och peppar, rör om ordentligt. ½ dl balsamvinäger. 2 msk oliv-eller rapsolja900g små potatis, delas i fjärdedelar1 msk finhackad gul lök6 vitlöksklyftor, hackade1 tsk torkad timjan1 tsk torkad rosmarin1/8 tsk riven muskotnöt½ dl balsamvinäger3/4 tsk salt1/4 tsk pepparGör så här
Slå över steksky, apelsinsaft, soja och vinäger. 1/2 tsk vitvinsvinäger. 1/2 tsk vitvinsvinäger. Här kommer min variant av den franska klassikern Canard à l'orange
Droppa sedan omväxlande i vinäger och olja i äggen under tiden matberedaren går. Då all vinäger och olja är tillsatt smaksätt med salt, peppar och senap
Vispa samman äggula, senap och vinäger i en skål. 1 tsk vitvinsvinäger. 1 tsk vitvinsvinäger. Ända sedan jag extrajobbade på Häckeberga Slott och fick smaka kockarnas jordärtskockssoppa har jag älskat denna knotiga rotfrukt