Dela, kärna ur och skär äpplen i cm-stora tärningar. Korv med rostaderotfrukter och äppelsallad. Ta ut rotfrukterna, ringla över senapssåsen och blanda försiktigt och salta
Servera kotletterna med sky, rostaderotfrukter och äpple. Kärna ur och skär äpplena i klyftor. äpplen. Kotletter med pepparrot, ugnsrostaderotfrukter och äpplen 1. Blanda äpple och purjo med potatisen och tillaga ytterligare ca 10 min. 4 personer Ingredienser 4 fläskkotletter, (à ca 150 g) 0,5 msk rapsolja 1 tsk salt 1 krm svartpeppar, nymald 100 g färskost, naturell (5 %) 4 msk pepparrot, färskriven 0,5 dl vatten Rotfrukter 6 potatisar, (ca 500 g) 2 palsternackor, (ca 250 g) 1 msk rapsolja 1 tsk salt 2 äpplen 1 purjolök
Hirs har jag lagt till men man kan lika gärna äta rätten utan det och istället lägga till god sallad, rostade frön, chutney, äpple eller vad nu huset bjuder på
Servera med kokt potatis eller rostaderotfrukter. Kärna ur och skär äpplena i tärningar. Lägg tillbaka köttet och löken i grytan med såsen och lägg även i äpple och sockerärter
Rostaderotfrukter såsom palsternackor, morötter, röd lök. Ikväll blev jag inspirerad av Guldfågelns TV-reklam om Kycklingrullader med dijonsenap och äpple
Servera med machésallad, rostade solrosfrön och blomkålscréme. Varva rödbetsskivor, chévreskivor (smälter fint mellan de varma rotfrukterna), potatisskivor och äppelskivor