Olja en rejäl ugnsfast form och sprid ut kycklingdelarna, skockorna och lökarna. 4 medelstora schalottenlökar, klyftade. 2 vitlöksklyftor. 4 medelstora schalottenlökar. 2 vitlöksklyftor
Den rostade mandeln tillför ett riktigt gott krisp i rätten. Kål, lök & svamp är verkligen favoriter hos mig, råkar man ha några kantareller i frysen, så kan man ju givetvis använda dem ist
Olja en rejäl ugnsfast form och sprid ut kycklingdelarna, skockorna och lökarna. 4 medelstora schalottenlökar, klyftade. 2 vitlöksklyftor. 4 medelstora schalottenlökar. 2 vitlöksklyftor
Strö över hackad lök, pressad vitlök, chilin, saltet och oljan. Kanske fick jag till koktiden rätt, kanske var det såsen på röd rostad paprika och de knapriga mandlarna som gjorde jobbet
Dela purjolöken längs med, skölj den och skär sedan i strimlor. Skala och finhacka vitlöksklyftorna. Tillsätt sedan purjolök och vitlök och stek vidare tills löken mjuknat något
utan tomatsås) med Oatly iMat Fraiche som bas, supergod karamelliserad lök, rostad svartrot, picklade senapsfrön, färsk salvia och oregano och flagad mandel