800-1000g sparrispotatis. Bena ur steken om den inte är benfri. Skär annars upp den. Bred ut köttet. Krydda, bred på örterna, citronskalet, den pressade vitlöken, de delade oliverna och den smulade fetaosten
Är det inte tid för färskpotatis smakar det lika gott med Ratte (Asperges/sparrispotatis), Cherie, Asterix, eller annan fast och lite nötig potatissort
8–10 st sparrispotatisar. kalvkött Salt, efter smak Peppar, efter smak Olivolja 2 vitlöksklyftor 2 dl kalvfond 2 dl rött vin stjärnanis 3 vitlöksklyftor 8–10 st sparrispotatisar 50 g smör 1 dl vispgrädde Salt, efter smak Peppar, efter smak citronsaft 2 svartrötter 0,5 citron salt Sky från köttet 3 msk strösocker 25 g smör 1 bit savoykål Smör Salt, efter smak Peppar, efter smak