Detta är möjligen inte den mest lockande bilden för denna rätt men jag måste säga att smakerna tillsammans med bulgurn, rostade potatisen och tandoorikycklingen går väldigt bra ihop
Bulgur med ev smaksättning. Bulgur, tips, hetta upp pannan ordentligt och tillsätt den mängd bulgur du ska koka, rosta bulguren tills den blir gyllenbrun
För att göra det hela ännu godare och lite matigare, så brukar jag även ha lite foccacia och bulgur till (förutom våra standardtillbehör pizzasallad, riven morot och squashröra)
Lättlagad bulgur med rostad vermicelli som passar perfekt att servera vid de flesta rätter. På bilden har jag serverat bulgurn med patlican kebab, recept hittar du HÄR
Koka bulgurgrynen i hönsbuljong enligt anvisningarna på förpackningen. 2 dl bulgur. Låt grynen svalna. Tillsätt paprika, purjolök, tomater, olivolja och citronsaft
Förbered tabbouleh genom att blötlägga bulgur (ska inte koka). De rostade grönsakerna kan varieras efter säsong och så här på hösten är rotsaker och pumpa fina ingredienser