Strö över lite krossad rosepeppar och bacon vid serveringen. Vispa ur stekpannan med vatten, tillsätt fond, senap, soja, rosépeppar, pressad vitlök, crème fraiche och purjolök och låt det koka upp
Servera med krossad potatis med rostad vitlök och västerbottenost och en god sallad. Jag gillar fisk mer och mer för varje år som går men jag tycker det är svårt att hitta goda recept på fisk
Slå på matlagningsgrädden och ha i rosépepparkornen och pressa i vitlöken. ½ pressad vitlöksklyfta. Kyckling med rosépepparIngredienser2-3st stora kycklingfiléer½ finhackad silverlök1 msk kycklingfond150g färska champinjoner3dl matlagningsgrädde eller vispgrädde1 tsk rosépepparkorn½ pressad vitlöksklyfta1 tsk kockens piffikryddaSalt, svart -och vitpepparInstruktionerDela kycklingfiléerna i mindre bitar och stek i en klick smör