Skär upp det möra rosa köttet, lägg upp allt på en talrik och njuuut. 6 dl vispgrädde. Kvällens uppdrag i Sveriges Mästerkock var att man skulle komponera och laga en middag till den person som står en allra närmst och det var precis det jag gjorde förra onsdagen
Detta får bli mitt bidrag till Månadens sötsak hos Söta saker där temat för juli månad är rosa. 3 äggulor3 msk florsocker1 msk vaniljsocker3 dl vispgrädde1 dubbeldaim, hackade2 dl hallon, mosadeGarnering
3dl vispgrädde. 3dl vispgrädde. Den här tårtan gjorde jag till en babyshower, önskade fyllningar var vaniljkräm och hallonmousse, själva tårtan spacklade jag med swiss maräng smörkräm och tårtan är täckt med marsipan
3 dl Vispgrädde. 3 dl Vispgrädde. Den här söta tårtan bakade jag till en väns bebis, fyllningarna består utav hallonmousse och hemmagjord vaniljkräm tårtbottnarna är gjorda efter (3 lika)
4 dl vispgrädde. Rosa chokladmousse 4 st glas. 4 dl vispgrädde. Rosa chokladmousse. Nyår börjar närma sig och jag vet faktiskt inte vad jag ska göra för dessert men kanske det bli de här
5 dl Arla® vispgrädde. 400 g rosa marsipan. Sätt ugnen på 175°. Vispa ägg och socker vitt och pösigt. Blanda vetemjöl, potatismjöl och bakpulver och rör ner det i äggsmeten
2 dl vispgrädde. Smula kexen i matberedare och hacka ihop dem med smöret. Tillsätt honungen. Klipp ut ett bakplåtspapper och täck botten i en rund form med löstagbar kant
ODENSE Marcipanlock Vit vitt eller rosa. 1 l vispgrädde. Vit chokladmousse 1. Blötlägg gelatinblad 2. Koka upp hälften av grädden, slå den över den hackade chokladen, smält ner gelatinbladet i blandningen och avsluta med att tillsätta resten av grädden och mjölken