Rosépepparbiffar recept

Rosépepparbiffar LCHF och Paleo

Rosépepparbiffar LCHF och Paleo

Rosépepparbiffar 2 port. Rabarber- och paprikachutney ur Grillmat LCHF Rosépepparbiffar 2 port. 300 g köttfärs av lamm, nöt eller vilt
Rosépepparbiffar i gräddig sås

Rosépepparbiffar i gräddig sås

Rosépepparbiffar i gräddig sås. 4 port. 2 kokta kalla potatisar. ½ gul lök. 500 g blandfärs. ½ dl grädde. 2 äggulor
Rosépepparbiffar

Rosépepparbiffar

I söndags lagade jag de här biffarna. Riktigt saftiga och goda. Tänk att en enda krydda kan förändra hela karaktären på biffarna
Baconlindade rosépepparbiffar

Baconlindade rosépepparbiffar

Vi tänkte köra vidare med mat som kan passa fint till ett hjärtligt firande på lördag, eller om man hellre vill fira att det är melodifestival i bästa delen av Sverige (Skåne) eller om man kanske firar att man står emot alla kommersiella jippon
Rosépepparbiffar i gräddsås

Rosépepparbiffar i gräddsås

GÖR SÅ HÄR. Riv potatisen, skala och hacka löken fint. Blanda alla ingredienserna till färsen. Forma till små biffar och lägg på vattensköljd skärbräda

Mammas Rosépepparbiffar

Börja med att finhacka en liten gul lök och smörstek hacket tills det blir mjukt och gyllene. Låt ströbrödet svälla en stund i vätskan(grädde+vatten) och blanda sedan i den i färsen tillsammans med lökhacket,rosépeppar,och ett eller två ägg beroende på konsistens
Rosépepparbiffar

Rosépepparbiffar

God kväll. Hoppas er vecka börjat bra. Lisa började på kör idag. Hon åkte med buss från fritids ut till Östra Vingåkers kyrka tillsammans med de andra barnen som gick på kören och en ledare
Rosépepparbiffar

Rosépepparbiffar

Blanda färs, pressad vitlök, 1 msk av chilisåsen, salt och peppar till en jämn färs. Forma 8 biffar. Stek i en stekpanna med smör på medelvärme ca 4 minuter per sida
klyftpotatis med Rosépepparbiffar

klyftpotatis med Rosépepparbiffar

4 portioner14SP / portion 700 g potatis1 tsk olivolja3 dl mjölk 0,5%2 msk ströbröd1 gul lök500 g nötfärs 10%1 ägg1-2 msk rosépeppar2 köttbuljongtärningar1 msk flytande margarin1 msk tomatpuré1 tsk soja1-2 tsk maizena redning0,5 romansallad Så här gör duSätt ugnen på 225 grader
Du bara maler och maler

Du bara maler och maler

Rosépepparbiffar 2 port. "Högrev till extra pris, då är det bara att passa på att köpa med sig hem, mala ner och slänga i frysen", precis så gick Håkans tankebanor här om dagen