Skala och riv rotsellerin grovt. Lägg i rotsellerin och fräs alltsammans någon minut. Fräst rivenrotselleri, svamp, krutonger och aioli, 2 portioner. 150 g rotselleri. aioli, krutonger, rotselleri, svamp 2 portioner. 150 g rotselleri
Ta bort från värme och tillsätt riven tryffel, vitvinsvinäger och salt. JP lät minst sagt tveksam när jag sa att jag ville laga ugnsbakad rotselleri som förrätt till vår heliga lördagsmiddag
1 rotselleri, (ca 600 g). 11 dl parmesanost, riven. 140 g svart tryffel, rivenSätt ugnen på 180 grader. Skala rotsellerin och gnid in den med 50 g smör
1 hel rotselleri, cirka kg. 1grillad majsSkölj och borsta rotsellerin i kallt vatten. Skär 4-6 skivor, tvärs över rotsellerin, cirka 1½ centimeter tjocka
Servera med kokt pasta och riven parmesanost. Ca 250 g rotselleri, finhackad. Ragu. Det förknippade jag egentligen med svensk husmanskost men egentligen är det italiensk husman det handlar om