Rödbetor med riven pepparrot. riven pepparrot. Speciellt på en smörgås, eller som här - på rödbetor. ) Häll gräddsmörs-blandningen på rödbetorna, salta och peppra och strö över lite riven pepparrot precis innan servering
För att göra det hela ännu godare och lite matigare, så brukar jag även ha lite foccacia och bulgur till (förutom våra standardtillbehör pizzasallad, riven morot och squashröra)
500 g rödbetor. 100 g riven ost (gärna parmesan). Skala och skär rödbetorna i 1 cm stora tärningar och lägg i en ugnsform. Riv sönder 125 g mozzarella och fördela över rödbetorna. Strö över riven ost och skär 1 pkt prosciutto i mindre bitar och toppa med den. 500 g rödbetor. 100 g riven ost (gärna parmesan)
Såsen gör du på cream fraiche och grädde som du låter koka upp tillsammans med färskriven pepparrot. Häll sedan av vattnet och skär rödbetorna i klyftor
Skala rödbetorna och dela de stora i fyra delar. Sätt ett plastspett eller en tandpetare i rödbetorna. Koka rödbetorna mjuka i saltat vatten 30–45 min. 4 st stora rödbetor. 1 msk riven färsk ingefära