Riven rödbetor recept

Rårivna rödbetor

Rårivna rödbetor

Skala rödbetorna och riv dem på ett rivjärn. Blanda balsamvinäger, olja, salt och peppar med de rivna rödbetorna
Rödbetor, äpple och pepparrot

Rödbetor, äpple och pepparrot

Rödbetorna är som allra godast nu och väl värda att frossa i. Smakkombinationen är supergod med råa ingredienser och minst lika god med kokta rödbetor
Rödbetor med pepparrot

Rödbetor med pepparrot

Rödbetor med riven pepparrot. riven pepparrot. Speciellt på en smörgås, eller som här - på rödbetor. ) Häll gräddsmörs-blandningen på rödbetorna, salta och peppra och strö över lite riven pepparrot precis innan servering
Rostade rödbetor med smaskiga tillbehör

Rostade rödbetor med smaskiga tillbehör

För att göra det hela ännu godare och lite matigare, så brukar jag även ha lite foccacia och bulgur till (förutom våra standardtillbehör pizzasallad, riven morot och squashröra)
Ostgratinerade rödbetor

Ostgratinerade rödbetor

500 g rödbetor. 100 g riven ost (gärna parmesan). Skala och skär rödbetorna i 1 cm stora tärningar och lägg i en ugnsform. Riv sönder 125 g mozzarella och fördela över rödbetorna. Strö över riven ost och skär 1 pkt prosciutto i mindre bitar och toppa med den. 500 g rödbetor. 100 g riven ost (gärna parmesan)
Pepparrotstorsk,rödbetor & brynt smör

Pepparrotstorsk,rödbetor & brynt smör

Såsen gör du på cream fraiche och grädde som du låter koka upp tillsammans med färskriven pepparrot. Häll sedan av vattnet och skär rödbetorna i klyftor
Rödbetor med getostcrème

Rödbetor med getostcrème

Lägg kokta och skivade rödbetor på ett fat och ringla över dressingen. 400 g rödbetor. Skala en gulbeta och en rödbeta och skär i mycket tunna skivor
Rostade rödbetor med chorizo och harissasås

Rostade rödbetor med chorizo och harissasås

Rostade rödbetor4rödbetor (stora) 3 chorizokorvar 2 msk honung 3 msk olivolja 1 kvist rosmarin. Rostade rödbetor4rödbetor (stora) 3 chorizokorvar 2 msk honung 3 msk olivolja 1 kvist rosmarin
Rostade rödbetor med ostkräm

Rostade rödbetor med ostkräm

Skala rödbetorna. Fördela rödbetor och ostkräm på 4 assietter. 500 g färska rödbetor. 1 dl Kvibille® ädel riven
Rödbetor på spett med rosmarinsås

Rödbetor på spett med rosmarinsås

Skala rödbetorna och dela de stora i fyra delar. Sätt ett plastspett eller en tandpetare i rödbetorna. Koka rödbetorna mjuka i saltat vatten 30–45 min. 4 st stora rödbetor. 1 msk riven färsk ingefära
Rödbetor med Västerbottensostcrème

Rödbetor med Västerbottensostcrème

riven västerbottensost. rödbetor. Skala betorna och skär dem i mindre bitar. Koka dem med oljan, vitlöken, kummin och salt tills de är mjuka