Nu har jag bakat chokladfondant och snittkakor med Marabou, har också förberett middagen som blir risottomedscampi, väldigt gott och om man har god tid blir det alltid bra
Jag iddes i alla fall inte slänga ut det som blev kvar, vilket var typ hela flaskan, så igår när en av mina bästa vänner kom hem på långväga besök lagade jag till en Risotto, smaksatt med Champagne i stället för vitt vin och den blev sååå god
Jag iddes i alla fall inte slänga ut det som blev kvar, vilket var typ hela flaskan, så igår när en av mina bästa vänner kom hem på långväga besök lagade jag till en Risotto, smaksatt med Champagne i stället för vitt vin och den blev sååå god
Skaldjur var jag sugen på så antingen en Risotto eller en pasta skulle det bli. Jag hittade fina Scampi, färska räkor och Pilgrimsmusslor vilket är gott i båda rätterna men det blev en pasta för enkelhetens skull
underbar risottomedscampi på den förträffliga restaurangen A'Paranza i Atrani. Mathias Dahlgren däremot kör på i två timmar, låter det stå och dra en timme och fortsätter med att reducera