Lyxig torsk medrisottoLyxa till din torsk med lite rött vin och parmaskina. Denna mättande gröt med paranötter, hampa och chia blir en lyxig raw frukost
Lyxig torsk medrisottoLyxa till din torsk med lite rött vin och parmaskina. Denna mättande gröt med paranötter, hampa och chia blir en lyxig raw frukost
Maten kändes lyxig men var inte alls jobbig att laga. Jag blev sugen på att använda planka när jag läste senaste numret av Allt om Mat där de har med retrorätter som plankstek, räkcocktail och marängsviss
Idag hade jag med mig en cheesecake till jobbet, som vi fikade på. Den var riktigt god och dessutom påskig med den gula fina färgen från passionsfrukten
Det här är vad jag tänker på för att lyckas medrisotto. Jag älskar att göra risotto. Blanda i och toppa med grön sparris, olika sorters svamp, bacon, purjolök eller andra grönsaker
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.