Det är supergott att ha som topping på sallader, i grytor, i kex eller i den här "risotton". Caulifloats med kanelsmak, bär, kokt ägg, superfood smoothie (mandelmjölk, greens+, rödbetspulver, spenat)
Lägg upp o servera med lite lime. 4 laxfileer. Fräs med olja i 3 min. Salta o peppra laxen , släng över lite riven parmesan o lite av timjan o ställ in i 15 min. Fortsätt m risotton o Häll på ca 1,5 dl av buljongvätskan i omgångar allt eftersom vätskan kokar in i riset. 4 laxfileer
) Avsluta med att försiktigt blanda i den strimlade rökta laxen och smaksätt med lite pressad citron och citronskal från den väl sköljda citronen, samt salt och nymald svartpeppar
Fortsätt tills buljongen är slut och risotton känns krämig, ganska lös men med tuggmotstånd i riset. Slog på skön musik och stod länge framför spisen och rörde runt tills jag fick ihop en alldeles perfekt krämig risotto som jag sen åt framför tvn Man kan ju ha lite vad man vill till risotto men jag köpte faktiskt varmrökt lax, kräftskjärtar och lite ruccola från salladsbaren på ica bara
Risottomed brynt smör, majs, varmrökt lax & krispiga grönkålschips. Ni kommer till och med bli tillsagda att spara hälften av det brynta smöret ni gör för att ringla ovanpå risotton innan ni äter den
Det har bland annat bjudits på rökt svartrot, rökta märgben, rökt risotto och många andra saker som kanske inte är det första man tänker på när man står där med sin nya blanka rök
Första gången var det lax till risotton och idag serverade han vegeschnizlar från Hälsans Kök. Ett par gånger på kort tid har han bjudit på svamprisotto och det har varit mycket gott