Servera den varm med vaniljsås eller glass eller kesella eller annat som du gillar. mixa lätt / eller blanda 115 g mandel, 2 dl havregryn, 1,5 dl rismjöl, 150 g urkärnade dadlar, 1 msk dadelsirap, 125 g kokosolja och 1 tsk vaniljpulver. 1,5 dl rismjöl
Avnjutes självklart med en god vaniljsås eller vaniljglass. Även här, fundera om om ni vill ha mjölk/glutenfri, vaniljsås e ju annars lätt o göra själv
Blanda rismjöl, bakpulver och husk och sikta ned i äggpöset. Riktigt maffig blev kakan, som mycket väl klarar att stå på egna ben, men som smakar extra gott med vaniljsås, glass eller en klick grädde
Servera med mjölkfri vaniljglass eller vaniljsås. 3 dl vetemjöl eller potatismjöl och rismjöl samt 1 tsk fiberhusk. 3 dl vetemjöl eller potatismjöl och rismjöl samt 1 tsk fiberhusk
Servera pannkakorna med med jordgubbar eller bär och min nyttiga vaniljsås. Raw vaniljsås. Den kan du använda som bas till en sagolikt god chiapudding eller som vaniljsås till bakverk och pannkakor
Skeda upp, toppa med Oatlys vaniljsås gjord på havre - ät och njut. 3 dl vetemjöl ( jag blandade majsmjöl, mandelmjöl och rismjöl för att få botten glutenfri). 3 dl vetemjöl ( jag blandade majsmjöl, mandelmjöl och rismjöl för att få botten glutenfri)
Den passar lika bra att äta till fikat eller som mellanmål och jag gjorde en vaniljsås på kesella, lätt turkiskt yogurt, vaniljarom och några sweet leaf stevia vaniljdroppar för att få i mig lite mer protein
Ät med hemgjord vaniljsås, bra vaniljglass eller vispad grädde. 2 dl rismjöl. 2 dl rismjöl. Det blir mycket plommon nu och jag får tydligen inte nog av dem, antagligen för att de inte är så