Glutenfri havtornstarte (eller plommontarte) med mascarpone, mandel och Limoncello
Kjerstis mat och prat
Kjerstis mat och prat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1½ dl mandelmjöl - 60 g 1½ dl rismjöl - 85 g ½ dl ljust rårörssocker, lite drygt - 50 g ½ tsk bakpulver
  • 1 tsk xantangummi
  • 65 g smör
  • 1 ekoägg - 61 g
  • ½ ask mascarpone - 125 g ½ dl mandelmjöl - 20 g 1 urskrapad vaniljstång, alternativt ½ msk äkta vaniljsocker
  • ½ msk Limoncello - (kan uteslutas eller ersättas med lite pressad citronsaft)
  • 1 ekoägg - 63

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.