Blanda havregryn, mixade cashewnötter, rismjöl, vanilj, salt och kokossocker i en bunke. 2 dl havregryn (kan bytas ut mot kokosmjöl men ha gärna i lite riven kokos då får lite cruch). 0,5 dl rismjöl (kan bytas ut mot mer nötmjöl eller kokosmjöl). 0,5 dl rismjöl
5 dl brunt rismjöl. 3 msk kokosmjöl. 3 msk kokosmjöl. Choklad och jordnötssmör kan sällan gå fel. Jag äter dagligen jordnötssmör och choklad på helgerna
½ dl rismjöl. ½ dl rismjöl. 2 msk kokosmjöl. 2 msk kokosmjöl. Här ser ni en favoriter i repris - en "falska sockerkaka" (det vill säga en sockerkaka utan tillsatt socker)
Rismjöl. Kokosmjöl. Rismjöl är mild i smaken och passar perfekt till bakning. Kokosmjöl är lite sötare i smaken och passar perfekt till söta bakverk som muffins, kakor, pannkakor etcetera
1 dl kokosmjöl. 1 dl rismjöl. 1 dl kokosmjöl. 1 dl rismjöl. Dessa muffins var ljuvliga. Vi spar receptet för framtida bakningar och hoppas att det även kan glädja någon annan
1 msk kokosmjöl. 1 msk rismjöl. Börja med att sätta på ugnen på 170 grader. Mal sedan havregrynen till ett mjöl i en matberedare, häll därefter över det i en bunke