Lossa brödet ur formen och låt den svalna något på ett galler, gärna inlindat i en bakduk. Blanda samman de torra ingredienserna och tillsätt därefter filmjölk och olja
Ta upp degen på mjölat bakbord, och dela den i fyra delar. I slutet av gräddningstiden blir bröden snabbt brända om man inte är vaksam - så håll ett extra öga på brödet de sista minutrarna om du inte vill ha svart knäckebröd
Om man vill kan man variera sina scones genom att kryddsätta dem med anis eller fänkål. Rör ner smöret tillsammans med de torra ingredienserna och tillsätt därefter vattnet och arbeta ihop till en deg
Nu är vi i Stockholm igen, barnen har passat på att leka med sina kompisar idag och jag och Jocke har förberett för den kommande veckan som är hektisk men rolig
Matcha Latte är ju en dryck på mångas läppar just nu men jag har inte testat, här hos mig åkte det underbara gröna pulvret rakt ner i desserten istället
kyckling med sötpotatismos och het salsa på avocado och mango. Nåja, det blev i alla fall en fantastisk sommarkväll som bjöd på solsken, värme och god mat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.