Jag använde tjocka revben men vet att det hade fungerat minst lika bra med fläskkarré i bit. I grytan finner ni också torkade fikon som sätter en härlig sötma till tomatsåsen som köttet puttrar i
En varm brietårta (camembert fungerar minst lika bra) går att toppa med en massa olika godsaker så som torkad frukt och blandade nötter, valnötter, honung och färska fikon och färska hallon, basilika och hallonbalsamico
Peter och jag ska fixa det sista ikväll, julskinkan ska in i ugnen, jag ska skala oändligt mycket potatis till en Jansson och Peter ansvarar som vanligt för köttbullarna och revbenen
Har du inte julskinka över, ta då köttbullar eller bitar från revben eller varför inte korv. Julskinka (eller revben, köttbullar eller annat du har hemma)
En vecka senare tog jag upp den (alltså dagen innan rökningen), styckade den - hela ryggen och baklåren för rökning och frambogar och revben som jag stoppade i frysen
Balder hade tidigare på dagen kokt ett par revben i lite Nils Oscar Rökporter och handlat korv, jag hade gjort senap och hade med mig lite svensk nypotatis och rosmarin