Pensla renkalvfilen med fond och olja. Gör så här. Skala potatisen och jordärtskockan. Koka den i lättsaltat vatten och häll av vattnet när den är mjuk
Pensla renkalvfilen med fond och olja salta och peppra grilla till ca 56°C. 1. Värm grillen och skala potatisen och jordärtskockan och koka den i lättsaltat vatten, häll av den när den är mjuk och färdig kokt, och låt den ånga av i kastrullen
Det låter konstigt, jag vet. Men solen lyser över R16 och det är bara passa på att njuta. Dofterna från Red Seal Ale (nr 1503) är inte så påtagliga som jag trodde de skulle vara, det är dock ganska trevliga dofter så som frukt och torkad apelsin
1. Koka potatisen mjuk i saltat vatten. 2. Vispa under tiden crème fraiche tills den är riktigt fast. Blanda i dill och lök och smaka av med salt och nymalen peppar
1. Koka upp hälften av grädden. Häll den över chokladen och mixa med stavmixer. Häll i den kalla grädden, mixa slätt och ställ sedan i kylskåp över natten
1. Gör först vinägretten. Skala schalottenlöken och skär den i grova bitar. Lägg den i mixer. 2. Mixa löken med vinäger, honung och rapsolja i ca 1 minut
Rödkålskräm. Hacka rödkålen, koka den mjuk med smör, vinäger, honung och kanel under lock ca 1 timme. Mixa till en slät kräm med mixerstav eller i en mixer