Skala jordärtskockorna och palsternackorna och lägg i en kastrull med vatten. Salta och peppra köttet innan stekning med lite olivolja och en klick smör för fin yta
Blanda i svampen och smaka av med salt, peppar och tryffelolja. Värm mjölken med 2 matskedar smör och tillsätt mjölken i purén och vispa till ett fluffigt mos
Skala jordärtsskockorna och koka dem mjuka tillsammans med hackad lök och vitlök i grädde och mjölk. Späd försiktigt med vätskan tills purén är lagom tjock
Ett säkert kort som det är svårt att misslyckas med. Tillbehör denna kväll blev gräddstuvad spenat, jordärtskockspuré, ett citron- och dillsmör och sparrispotatis
Däri krossade jag färsk rosmarin med några nypor salt. Även en bild och beskrivning på en underbart god potatis- & jordärtskockspuré som gratinerades innan servering
Börja med fisken. Egentligen var det två recept eftersom jag tog den baconrullade gösfilén från en sida och potatis- & jordärtskockspurén från en annan sida, och satte ihop
Severa fläskfilén med den balsamicorostade löken, jordärtskockspurén och morotsslantar. Lägg dem i kallt vatten (gärna med lite pressad citronsaft) så att de inte mörknar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.