Remouladsås har jag faktiskt aldrig testat att göra själv men eftersom vi idag ska göra hemmagjorda fiskpinnar så tänkte jag att då måste vi ju ha remouladsås till
Blanda crème fraîche med majonäs och bostongurka. Finhacka äpple och kaprisen. Får många dagar sedan gjorde vi en klassiker här hemma med panerad torskrygg med hemmarörd remouladsås
Remouladsås. 1 dl majonäs. 1 msk hackad kapris. 1 dl majonäs. 1 msk hackad kapris. Riktig pub-mat ,fast hemma. Jag har ingen fritös så jag friterade i en vanlig kastrull, använde dock en digital termometer för att ha koll på temperaturen
I te x Kalifornien beledsagas de gärna med remouladsås eller ketchup. Enligt receptet på baksidan, som ändå måste betraktas som någorlunda ursprungligt för trakten, ska finfördelad färsk krabba blandas med brödsmulor, majonäs, Worcestershiresås, persilja, bakpulver, ägg och Old Bay
Fish and chips är verkligen en härlig klassiker tillsammans med hemgjord remouladsås. Börja med remouladsåsen som behöver stå en stund för att få lite mer djup i smaken
Älskar remouladsås, men jag gillar det mesta med majonäs i. Köpte hem första skivorna med julskinka, men middagen fick bli stekt panerad fisk med poatismos, hemgjord remouladsås och kokta grönsaker
Lowe ville hjälpa till att laga maten och då vi hade köpt färska spättafiléer så föll valet på hans favorit att steka dem panerade och servera tillsammans med ugnsrostad potatis och remouladsås
Blanda ihop majonäs och cremefraiche. Hacka kaprisen och blanda ner den med resten av ingredienserna. Häromdagen gjorde jag remouladsås till stekt fisk och potatis
Hacka löken och smörgåsgurkan fint blanda med majonäsen. Smaka av med curry, kapris, citronsaft, salt och pepparservera med nykokt potatis och dröm dig till Nyhamn