Remouladsås majonäs kapris recept

Remouladsås

Remouladsås

En variant av den klassiska remouladsåsen, fast lite fräschare med creme fraiche i. Här serveras remouladsåsen med friterad fisk
Hemlagad remouladsås

Hemlagad remouladsås

Remouladsås har jag faktiskt aldrig testat att göra själv men eftersom vi idag ska göra hemmagjorda fiskpinnar så tänkte jag att då måste vi ju ha remouladsås till
Remouladsås

Remouladsås

Hacka inlagd gurka, kapris, persilja, salvia och blanda med majonäsen. Majonäs. 1 sats majonäs. 1 msk kapris. 1275 1 sats majonäs. 1 msk kapris
Panerad torsk med remouladsås

Panerad torsk med remouladsås

Till fisken gjorde jag en remouladsås och kokade potatis till barnen, till mig blev det broccoli. Ingredienser remouladsås
Pankopanerad torskrygg med hemmarörd Remouladsås!

Pankopanerad torskrygg med hemmarörd Remouladsås!

Blanda crème fraîche med majonäs och bostongurka. Finhacka äpple och kaprisen. Får många dagar sedan gjorde vi en klassiker här hemma med panerad torskrygg med hemmarörd remouladsås
Fish and Chips

Fish and Chips

Remouladsås. 1 dl majonäs. 1 msk hackad kapris. 1 dl majonäs. 1 msk hackad kapris. Riktig pub-mat ,fast hemma. Jag har ingen fritös så jag friterade i en vanlig kastrull, använde dock en digital termometer för att ha koll på temperaturen
Pastisch på crab cake

Pastisch på crab cake

I  te x Kalifornien beledsagas de gärna med remouladsås eller ketchup. Enligt receptet på baksidan, som ändå måste betraktas som någorlunda ursprungligt för trakten, ska finfördelad  färsk krabba blandas med brödsmulor, majonäs, Worcestershiresås, persilja, bakpulver, ägg och Old Bay
Fiskbiff & Motbevisade

Fiskbiff & Motbevisade

Låt mig bjuda på fiskbiffar, potatismos och remouladsås. Remouladsås. 1dl majonäs. 1msk hackad kapris. 1dl majonäs. 1msk hackad kapris
Fish and chips 2.3

Fish and chips 2.3

Fish and chips är verkligen en härlig klassiker tillsammans med hemgjord remouladsås. Börja med remouladsåsen som behöver stå en stund för att få lite mer djup i smaken
Thu, 03 Dec 2009 17:18:00 +0000

Thu, 03 Dec 2009 17:18:00 +0000

Älskar remouladsås, men jag gillar det mesta med majonäs i. Köpte hem första skivorna med julskinka, men middagen fick bli stekt panerad fisk med poatismos, hemgjord remouladsås och kokta grönsaker
Fish and chips

Fish and chips

Receptet är baserat på bara majonäs men ni kan givetvis byta ut en del av majonäs till créme fraiche om ni vill ha en magrare variant av remouladsåsen
Lillkocken fixar middagen

Lillkocken fixar middagen

Lowe ville hjälpa till att laga maten och då vi hade köpt färska spättafiléer så föll valet på hans favorit att steka dem panerade och servera tillsammans med ugnsrostad potatis och remouladsås
Remouladsås och härliga Fredag

Remouladsås och härliga Fredag

Blanda ihop majonäs och cremefraiche. Hacka kaprisen och blanda ner den med resten av ingredienserna. Häromdagen gjorde jag remouladsås till stekt fisk och potatis
Egen remouladsås

Egen remouladsås

Kapris. Färdigköpt remouladsås innehåller en hel del saker som inte ska vara där. 1 dl Majonäs. Socker och ehel del E-nummer
Stekt rödspätta med dansk remouladsås

Stekt rödspätta med dansk remouladsås

Hacka löken och smörgåsgurkan fint blanda med majonäsen. Smaka av med curry, kapris, citronsaft, salt  och pepparservera med nykokt potatis och dröm dig till Nyhamn