Lillkocken fixar middagen
Remsans bistro
Remsans bistro
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Fish'n'chips, 4 pers 600-700 g rödspättafilé (jag delade dem på mitten eftersom mindre bitar är lättare att hantera)
  • 1 tsk salt
  • 1 ½ dl ströbröd
  • 1 dl mjöl
  • 1 tsk salt
  • 2 krm vitpeppar
  • 2 ägg, uppvispade
  • smör! att steka i
  • Remouladsås
  • 1 ½ dl turkisk yoghurt el. crème fraiche (beror på hur krämig/fet man vill ha den)
  • 1 ½ dl majonäs
  • 3/4 dl pickles, hackad (har man hemgjord är det kanon, annars finns det på burk)
  • 1 msk kapris, hackad
  • 1 msk gräslök, finklippt
  • lite salt & vitpeppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.