Passar perfekt till rostbiffsmackan med rostad lök och snittgurka och till den friterade spättan med räkstjärtar och citronklyfta samt till skivad torskrom på danskt rågbröd med citronklyfta
Veterinärens Nattamat är en annan favorit, med Pastej, Saltkött, Gelé på Sky och Lök. Rostbiff med Remouladsås är ett av de goda påläggen på Danska Smørrebrød
Finhacka löken och bryn den på medelvärme i rapsolja i en stekpanna tillsammans med curry. Serveras här med kokt potatis och hemgjord dansk remouladsås *tungan hänger utanför*
Veganska hamburgare med grillad lök och fejkon – Recept fyra från Grill & BBQ SM. Här har jag gjort ett eget recept på både fiskpinnar och remouladsås som – om jag får säga det själv, är fruktansvärt gott
remouladsås. Det är sååå värt att fritera lökringarna själv. friterade lökringar. Friterade lökringar. Skala löken och skär den i skivor, cirka sju millimeter tjocka
Idag får ni i allafall receptet på en god remouladsås jag gjorde förra veckan. Idag får ni i allafall receptet på en god remouladsås jag gjorde förra veckan
Det är min svåger från Skåne som lärt mig äta rostbiff med remouladsås och rostad lök. rostbiffapelsincarambolevindruvorpersiljarostad lökVispa grädden och blanda ner resten av innehållet
Lägg på en klick remouladsås, pepparrot och rostad lök. rostad lök. 1 msk remouladsås. Smöra brödet och lägg rostbiffen över så att den hänger över kanterna
Bred remouladsås över och fördela den strimlade rostbiffen ovanpå. Tryck fast rucolasallat runt kanten och garnera tårtan, som på stora bilden, med rostbiffsskivor, mandarinklyftor, gurka, rostad lök och färska örtkryddor