Fiskpinnar med remouladsås från scratch
Provköket
Provköket
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 pers
  • Fiskpinnar
  • 2 torskfilébitar
  • ett par nypor salt
  • 1/2 tsk sambal
  • 1/2 tsk vinäger
  • 1 ägg vetemjöl ca 1 dl ströbröd ca 1 dl +
  • citronskivor till servering
  • remouladsås
  • 1 ägggula
  • 1/2 dl solrosolja (även raps funkar - ngt med neutral smak)
  • 2 tsk dijonsenap
  • 1 tsk vinäger
  • några nypor salt
  • någon nypa socker
  • 10 skivor saltgurka (obs salt)
  • 1/8 gul lök finhackad
  • finhackad persilja eller annat grönt
  • en dusk curry
  • 2 msk creme fraische

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.