Rawfood nötbollar med tomatsås & avokadosås. Onsdag betyder rawfood. Tillslut valde jag mellan två recept att experimentera med, men jag kunde inte välja – så jag gjorde båda såserna och nötbollar
Jag har ätit rätt mycket rawfood de senaste åren, men det här var nog det godaste jag ätit. Sås. De som undrar om rawfood-rätter mättar eller kan smaka ordentligt råder jag att prova detta recept
Vegan och rawfood. Mixa dadlar med vatten till en tjock sås. Efter ca 1 timma (eller innan servering) så kan du blanda ihop en klick jordnötssmör med en skvätt vatten så det blir till en sås, och ringla över dina bars
Om du är ett fan av rawfood kan jag meddela att denna aprikosmarmelad dessutom är helt raw. *Spara gärna blötläggningsvattnet, det är sött och gott att baka med, ha i smoothies, såser etc
Många familjer äter ju tacos på fredagar och det är ju egentligen mycket rawfood med tacos. Att sedan mixa en salsasås och göra en inproviserad guacamole innebar bara uteslutningsmetoden
Om du bara ska prova ett rawfood recept så ska du testa detta så är du fast. Tomatsås. Jag har gjort om lite i receptet från Vibekes rawfoodbok då jag av olika orsaker undviker salt och drar ner på oljan så smaka dig fram
Beställningen kommer först nästa vecka Hoppsan (ganska typiskt mig måste jag tyvärr erkänna…) men det innebar att jag fick en hel helg ”över” så nu har jag haft Rawfood storbak