Smält den mörka chokladen och blanda i kokosoljan. Den här rawfoodkakan är väldigt mäktig och det behövs bara en liten skiva för att man skall känna sig nöjd så den räcker länge och till många
½ dl kokosolja. Vi skrev ju då att vi fattade tycke för den "råa" efterrätten och att vi gärna kunde tänka oss att prova på flera rawfood-rätter och nu - nu har vi gjort så
Ner i väskan åker ”rawfood”bollar, frukt, vildriskakor, keso & mellanmålsmuffins med äpple. ”Rawfood”bollarna blev de godaste jag någonsin gjort så därför kommer här recept
Blir den av någon anledning för torr kan du antingen tillsätta lite mer citronsaft eller kokosolja. HIMLA SMASKIGA NÅGOT-LITET-TILL-KAFFET-BOLLAR och särskilt för den som i likhet med mig gillar både lakrits och syrligt
½ msk kokosolja. Inlägget Rawfood Kanelbullar dök först upp på Rawness. ½ msk kokosolja. Rawfood Kanelbullar (ca 12 st). 1 msk kokosolja. 1 msk kokosolja
Smält kokosolja försiktigt över vattenbad. Vi fortsätter på temat Rawfood. Mixa mandeln till grovt mjöl och blanda med kokosolja, citronjuice och agavesirap
Blir ”degen” för torr, ha i fler dadlar eller kokosolja. Men det var knappt om tid och sent så jag var lite lat och återupplivade ett av mina gamla recept på rawfood kanelbullar, ett mycket nyttigare alternativ till den sedvanliga kanelbullen