Skiva aubergine, zucchini och tomater i 3-4 mm tjocka skivor. Slå på de krossadetomaterna och 2 msk med strimlad basilika och låt allt puttra tio minuter
Häll i de krossadetomaterna, vatten, lagerblad, sambal oelek, socker, salt och peppar. 1 burk krossadetomater, 500 g. 1 burk krossadetomater, 500 g Ca 1 dl vatten
Tillsätt tomatpuré, kryddor, tomater och buljong. Servera ratatouillen med gremolata och smetana. 11 burk krossadetomater à 400 g. 1Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 1 aubergine, ca 275 g 1 zucchini, ca 200g 1 röd paprika 1 gul lök 2 vitlöksklyftor 1 msk tomatpuré 1 lagerblad 1 rosmarinkvist 1 burk krossadetomater à 400 g 2½ dl grönsaksbuljong Gremolata
) Nu senast lagade vi till en ratatouille (nästan lika svårt att säga som att stava) som fick sej en dos grädde och ost innan den ugnsgratinerades, allt blir ju godare med grädde och ost eller hur
Lägg alla grönsaker i en stor gryta och häll på den krossade tomaten. Dock var själva ratatouillen mer som rostade ugnsgrönsaker och de hade glömt tomater
Tillsätt sedan krossadetomater, buljongtärning, basilika och smaka av med salt och peppar. 500g krossadetomater. Varva sedan Oatyly iMat med plattor och ratatouille röran ( dvs iMat, plattor, ratatouille) 3 ggr, grädda sedan i ugnen på 225 grader i 20 min. 500g krossadetomater
Hamburgare på soltorkade tomater och med två sorters salsor. Ratatouille. Den här rätten fick jag (och säkert måååånga andra också) först upp ögonen för genom den fantastiskt fina animeradefilmen Ratatouille om råttan Remy som (utöver att vara en råtta) är en gudabenådad kock med absolut smaksinne och den mkt fina idén om att alla kan laga mat
Tillsätt de krossadetomaterna och smaka av med salt och peppar. Servera den parmainlindade torsken med ratatouillen, salladsblad, olivolja, vinäger, salt och peppar