Jag hade ett gäng grönsaker i kylen som jag interiktigtvisste vad jag skulle göra med dem, så det fickbli en ljuvligratatouille serverad med stekt halloumi, turkisk yoghurt och ruccola
Blanda ner de ugnsrostade grönsakerna och resten av de hackade örterna i såsen. Jag lagade denna mycket goda ratatouille härom dagen och har nu ätit den tre dagar i rad
) Nu senast lagade vitill en ratatouille (nästan lika svårt att säga som att stava) som fick sej en dos grädde och ost innan den ugnsgratinerades, allt blir ju godare med grädde och ost eller hur
Ratatouille. Idag är det en stor dag. Den här rätten fick jag (och säkert måååånga andra också) först upp ögonen för genom den fantastisktfinaanimeradefilmenRatatouille om råttan Remy som (utöver att vara en råtta) är en gudabenådad kock med absolut smaksinne och den mkt finaidén om att alla kan laga mat
Ratatouille kan göras på flera sätt, antingen på sättet som jag visar här, eller som en liten gryta. Simpelt och jättegott, bra som tillbehör eller att bara äta som det är