Lägg rabarberstavarna tätt intill varandra ovanpå smeten. 4 ägg. Rabarbermarmelad med vanilj, 2 små burkar. Lägg rabarbern och vaniljstången i en kastrull som rymmer minst 2 liter. 4 ägg
Ät med smör/ost/hallon- och rabarbermarmelad. Förra veckan skrev jag ett inlägg om frallor jag bakat och för första gången använt mjölet Manitoba Cream
Idag blev det rabarberrutor och nästa gång tror jag att det kommer bli rabarbermarmelad. Jag lade som sagt mycket rabarber på men gå efter ögonmåttet för om du lägger allt för mycket rabarber på så kan det vara så att kakan inte "orkar" svälla i ugnen, att det blir för tungt med all rabarber
Dagens frukost bestod av dessa frallor, knäckebröd, finn crisp, Norrgott, brieost, rökt skinka, lufttorkad skinka, ost, rabarbermarmelad, leverpastej, ägg, kaviar, smörgåsgurka, färsk gurka och tomat
De blev supergoda med jordgubb- och rabarbermarmelad på. Den finns i ett annat inlägg. Vispa ner ägget. Blanda ihop de torra ingredienserna med äggmjölken till en smidig deg
Jordgubb- och rabarbermarmelad. Pensla kanterna med uppvispat ägg och strö lite socker ovanpå. Ta upp vaniljstången och vispa ner äggulor, majsstärkelse och socker
gjorde lite jordgubb/rabarbermarmelad till ostbrickan imorgon. Den godaste räkmackan innehåller dock inte, enligt mig, en massa ägg och majjo (även om det är jättegott det med), nej nej