Vill egentligen bara visa hur enkelt man kan göra en mättande raw food vegan sallad, eller som jag kallar denna ”Raw Brunch”, utan att egentligen lägga någon tid alls om man bara har lite grunder i kylen
The more the merrier kanske man kan säga om den här tårtan. Foto. Karin / bevemyrs blogg. Idag fyller Mats år, men då delar av familjen är utslagen i något influensaliknande firas dagen med måtta
Att vi hade sushikväll i helgen är ingen hemlighet, det kunde man se både här och där. Det har stått på agendan ett bra tag nu och eftersom vi gärna ville ta hjälp av ett proffs första gången det skulle ske, så var Freddy inräknad i planerna
D. e. t. ä. r. j. u. i. k. g. o. J. a. b. ö. d. p. å. s. m. c. h. y. n. L. l. v. ,. f. I. R. F. 4. 0. 2. 3. +. (. ). /. x. 7. 1. 5. V. B. K. G. -. T. s t. d l
Jag kallar det för ”The Franska”…. The Franska – Version #2. Äntligen, ett supergott LCHF-bröd. Det är nog första brödet som jag har fått till en aning som ett riktigt bröd som dessutom har en liten hård skorpa på ytan
Transfer to bowl with infused oil, season to taste with a little more salt and pepper, and toss to coat, shaking bowl roughly, until a thick layer of mashed potato–like paste has built up on the potato chunks
Igår hade jag ju över familjen och närmaste släkten på en liten födelsedagsbrunch. En brunch. Brunchen bestod av croasianter, frallor, nutellarullar med jordgubbar, äggröra, bacon, krovar, pizzaslisar, yougurt med blåbär och granola, äppelpaj med vaniljsås, minimunkar, massor av olika frukter, kaffe, islatte, jordgubbs och hallonsmoothie och juice
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.