Rökt skinka hollandaisesås recept

Festlåda med fläskfilé

Festlåda med fläskfilé

Lägg däröver fläskfilén i två fina rader och strö över skinkan. 100 gram skinka, rökt, hackad. 1 påse hollandaisesås, fryst. 100 gram skinka, rökt, hackad. 1 påse hollandaisesås, fryst
Tips på huvudrätter till nyårs

Tips på huvudrätter till nyårs

Smördegsknyten med röktskinka och vitlöksost. Gör fyllningen genom att hacka skinkan och blanda ihop med creme fracihe och vitlöksosten
Tips på varmrätter till nyårs

Tips på varmrätter till nyårs

Lägg däröver fläskfilén i två fina rader och strö över skinkan. 100 gram skinka, rökt, hackad. 1 påse hollandaisesås, fryst. 100 gram skinka, rökt, hackad. 1 påse hollandaisesås, fryst
Klassisk ägg benedict

Klassisk ägg benedict

Lägg på några skivor bacon eller skinka på varje bröd. Smält smöret till hollandaisesåsen. Avsluta med att hälla hollandaisesås över äggen
Brunchklassiker: Eggs Benedict

Brunchklassiker: Eggs Benedict

Röktskinka. Rulla ihop skinkan och skär i strimlor. Fick tips om att göra Hollandaisesåsen med stavmixer på Lesscarbs blogg
Eggs Benedict

Eggs Benedict

Fortsätt med röktskinka, en ny brödskiva och ytterligare röktskinka. Hollandaisesås. Hollandaisesås. 8 skivor röktskinka
Amerikansk äggmacka - Eggs Benedict

Amerikansk äggmacka - Eggs Benedict

Fortsätt med röktskinka, en ny brödskiva och ytterligare röktskinka. Hollandaisesås. Hollandaisesås. 8 skivor röktskinka
Dagens recept: Skinkrullar Aroma

Dagens recept: Skinkrullar Aroma

Du kan byta ut skinkan mot tunna skivor rökt bog. Du kan utesluta smörblandningen och i stället rulla in en bit ost tillsammans med purjolöken i skinkan
Eggs Benedict Royal

Eggs Benedict Royal

Den klassiska eggs Benedict görs med skinka eller snarare ofta canadian bacon men jag föredrar den här versionen med rökt lax och spenat som tillsammans med de pocherade äggen och den smörlena hollandaisen blir till smakharmoni

Restaurang - Nytorget 6 (Brunch)

Jag valde istället att beställa in deras egg benedict som smakade bra även om den röktaskinkan tog lite för mycket av smaken, men de var generösa med hollandaisesåsen, vilket är ett plus

Matrelaterad historia - blandat

Röktskinka. Från våra fäders öppna spisar med den hängande nedrökta grytan och trefoten hafva vi nutidsmänniskor hunnit till den slutna spisen med sin ugn och sin häll med kokhål - att nu icke tala om alla dessa blankskurade kopparkärl, hvilka äro afsedda att pröfva dess goda egenskaper
Eggs Benedict

Eggs Benedict

Röktskinka, krämigt ägg och en minst lika krämig hemmaslagen hollandaisesås - vad finns det inte att tycka om liksom
Ägg Benedict / Ägg Florentine

Ägg Benedict / Ägg Florentine

Röktskinka. Gemensamt är dock någon form av skinka, bröd, pocherat ägg och hollandaisesås, väldigt gott, mycket smör och ägg, en perfekt helgfrukost
Lyxig brunch - Ägg Benedict

Lyxig brunch - Ägg Benedict

rostat bröd (helst brioche) med skinka, förlorat ägg och hollandaissås. Hollandaisesås. Toppa med hollandaisesåsen och servera med gröna blad
Parmaskinka, smör och ägg

Parmaskinka, smör och ägg

Men hollandaisesås, parmaskickan och det pocherade ägget passar riktigt bra ihop. Lägg på parmaskinkan på brödet, sedan ägget och tills sist såsen