Putsa fläskfilén från hinnor och synligt fett. 1 st fläskfilé, ca 500g. 75 g röktsidfläsk, i små tärningar. Stek fläskfiléskivorna i 2 minuter på varje sida i het panna i en blandning av rapsolja och smör. 1 st fläskfilé, ca 500g. 75 g röktsidfläsk, i små tärningar
En superkombo till rökt skinka eller röktsidfläsk. Skiva fläsk eller skinka. ca 300 g röktsidfläsk eller rökt skinka eller bacon. ca 300 g röktsidfläsk eller rökt skinka
Fräs i smöret tillsammans med det röktafläsket, som också skurits i små tärningar. Jag tog inget salt, buljongen och fläsket ger soppan tillräcklig sälta
Skär fläsket i tärningar. Häll upp soppan i varma tallrikar, toppa med fläsktärningarna och servera med ett gott bröd, gärna penslat med olivolja och toppat med flingsalt
röktsidfläsk. Stek fläsket i grova tärningar. Servera med fläsk, lingon och rårivna morötter. Koka upp buljong och korngryn i en kastrull låt koka på svag värme ca 20 minuter