Quinoa. Skala och skär rödbetorna i centimeterstora tärningar. Skölj quinoan i hett vatten. Koka quinoa och rödbetor i buljong tills quinoan är färdigkokt och rödbetorna mjuka, i cirka 15 minuter
Quinoa. Skala och skär rödbetorna i centimeterstora tärningar. Skölj quinoan i hett vatten. Koka quinoa och rödbetor i buljong tills quinoan är färdigkokt och rödbetorna mjuka, i cirka 15 minuter
Quinoa. Skala och skär rödbetorna i centimeterstora tärningar. Skölj quinoan i hett vatten. Koka den och rödbetorna i buljong tills quinoan är färdigkokt och rödbetorna mjuka, cirka 15 minuter
Oxfilé med rödbetsquinoa 4 port4 stora rödbetor1 fänkål4 schalottenlökar1 vitlöksklyfta1 msk olivolja1 msk balsamvinäger1 msk flytande honung3 dl vit quinoa6 dl kalvbuljongsalt och svartpeppar1 msk färsk, finhackad rosmarin100 g chèvreostKoka rödbetorna oskalade i lättsaltat vatten tills de är mjuka, ca 30-40 minuter, känn med provsticka. Oxfilé med rödbetsquinoa 4 port
Mycket färggrann måltid då jag serverade med överbliven rödbetsquinoa. Quorn i grön kokossås med röbetsquinoaLagade en mycket snabb och smaskig kvällsmat för några dagar sedan, nämligen quorn med spenat- och kokossås
Ansa och skiva salladslöken, vänd ner den i rödbetsquinoan, spara lite till garnering. Rosta frön och nötter i en torr, het stekpanna, ta upp och låt kallna