Ruccola, mangold, paprika, solrosfrön och/eller annat en råkar ha hemma och kan ha i. Blanda i ruccola eller vad du nu vill ha i (hade ingen ruccola hemma så jag tog paprika och lite solrosfrön)
2 450 g delikatesspotatis 500 g förkokta rödbetor ca 350 g torskfilé salt och peppar 1 tsk olja 2 msk solrosfrön Smörkräm 1/2 ask färsk gräslök (à 20 g) 25 g smör 1 dl crème fraiche 65 g mâchesallad Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Smör 5
Torrosta solrosfröna och mixa dem och nötterna tills det är små små fina bitar (inte mjöl men nästan) pressa i vitlöken och ner med resten av ingredienserna
Tillsätt olja, salt, solrosfrön och de rivna rödbetorna. I vilket fall så kände jag för att testa något nytt med mitt favoritrecept på långpannebröd med morot, och kom då på den fina idén att byta ut den rivna moroten mot rödbeta, och baka delvis på grahamsmjöl istället för vete och råg
Vet ni hur bra rödbetan är för er just nu. Hur som helst så är det eniga hurrarop för rödbetan. Rödbetan håller ledningen i den här hälsoeffekt- diskussionen som slänger sig med termer som superkrafter, nyttig dopning, mirakelmedel etc