Tunn, krispig pizza med rödbeta, chevre & honung
Yummifood
Yummifood
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • En burk
  • 3-4 msk olivolja
  • 400 gram god kvalitets plommontomater, konserverade
  • 2-3 vitlöksklyftor, krossade med 1 tsk flingsalt
  • 1 stor eller 2 små schalottenlök, hackade
  • En handfull färsk basilika, hackad
  • 1-2 msk torkad italiensk kryddblandning (oregano/basilika), valfritt
  • 1 tsk agave sirap eller honung
  • en nypa svartpeppar
  • salt
  •  
  • Pizzadeg
  • 25 gram jäst
  • 2.5 dl vatten
  • 2 msk olja
  • 0.5 tsk salt
  • 5-7 dl vetemjöl

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.