råsocker. Skiva rabarbern och lägg i en kastrull, fyll på med lite vatten så att det inte bränns vid. Lägg rabarbern i botten av koppen, sedan en klick chokladmousse och toppa till sist med kaksmulor
Nu gäller det att frossa i rabarber. 1 kg rabarber 1 msk potatismjöl 1 dl råsocker 200 cantuccini, här har jag blandat mandelsorten med chokladsorten 1,5 dl smält smör Ansa rabarbern och skär den i bitar. Lägg rabarbern i en pajform … 1 kg rabarber. 1 dl råsocker
råsocker. rabarberkompott. Låt rabarbern sjuda tills den blir mjuk. rabarber. Skär rabarbern i 1 cm tjocka skivor. Fördela rabarberkompotten över panna cottan i glasen och ställ kallt i minst 1–2 timmar, gärna till nästa dag
Jag tyckte att vi även skulle tillsätta lite av våra egenodlade rabarber. Det var en ren chansning att kombinera tomaterna med rabarber, men de passar verkligen otroligt bra ihop
Fräs rabarber, smör och råsocker i en kastrull ett par minuter. Skala rabarbern om den är grov, och skär den i 2 cm breda bitar. 400 g rabarber. 5 dl råsocker
Du kan enkelt smaksätta ditt eget råsocker på liknande sätt med kanel, nejlikor, vanilj och kardemumma och ha i en burk, färdig att ta fram och använda när baklusten sätter in