500 g fasan och rådjurskött. 500 g fasan och rådjurskött 5 äggulor 2,5 dl iskall vispgrädde 1 krm epice riche (fyra kryddor) salt och malen vitpeppar nyrivet vitt bröd smör till stekning
1,5 - 2 kg rådjurskött med ben. 1,5 - 2 kg rådjurskött med ben. Idag är det Kanelbullens alldeles egna dag gott folk, och givetvis ska även jag mumsa i mig en bulle dagen till ära
Om man har tur, och som jag har en bror som jagar kan man få lite rådjurskött att lägga frysen. I helgen blir det rådjurssadel som jag serverar med jordärtskockspuré, trattkantareller, kål och rödvinssky
Denna grytan med recept av Görn Helleblad brukar jag laga med rådjurskött, men nu fick det bli med älg istället eftersom jag hade fått en sådan fin köttbit i present
tunnbrödskorg fylld med rökt rådjurskött, rucola, rödlök, creme fraiche och majonäs. I veckan blev jag bjuden på den här goda maten hos min vän Jenny och den har redan blivit en av mina vardagsfavoriter