Rådjurskött med pepparsås, matkorn & ugnsrostad morot
Vin mat & Alsace
Vin mat & Alsace
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2014 in huvudrätt, mat, vardagsmat, vilt
  • 2 lökar, skalade och skivade
  • 1 paprika, sköljd och skivad
  • smör & olja
  • 200 g stekt rådjurskött (eller lamm eller fläskkött) i mindre bitar
  • salt & lite timjan
  • mycket svartpeppar ur kvarnen
  • 1,5 dl grädde
  • 1 dl mjölk
  • 0,5 – 1 msk grönpeppar
  • 0,5 – 1 msk rosépeppar
  • 1,5 msk fransk senap
  • 3 morötter, skalade och delade på längden
  • salt, svartpeppar & torkad timjan

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.