Dill. Jag har tidigare gjort den här lax- och räklådan från Skaldeman med sparris, men den blir ju för trälig när den har varit i frysen, så jag rekommenderar att byta ut sparrisen till broccoli om ni inte tänker äta upp allt på en gång
Garnera med räkorna, de skivade äggen och dillkvistar. Blir den för tjock kan den spädas med grädde. Servera med bröd och en sallad Minst 500 g oskalade räkor. 1 knippa dill
Lägg upp räkorna i en skål eller liten räklåda i trä. Garnera med citron-skivor och dill. dill. Servera med baguette, saffransaiolin och Rhode Islandsås
Servera med sallad och bröd och gärna ett glas vitt. Ca 400 g räkor5 kokta ägg5 skivor franska (som jag skivar till krutonger)Dill, färsk eller torkadOstsås. 3 dl mjölk 100 g smörmjöl till att reda såsen med Ca 1 dl riven ostLägg kokt skivat ägg på botten av en smord ungsform, strö sedan över räkor och häll sedan över ostsås meddill i och sist brödkrutonger och , in i ugnen på ganska hög värme så brödet får färg, färdigt
Smaka av med salt, socker och vitpeppar. Vänd ner dill och räkor och häll detta över de hackade äggen. 1 ask fryst dill (35 gram). 1 ask fryst dill (35 gram)
Bottna en ugnsform med de skivade äggen. Strö på räkorna och den finklippta dillen. Toppa med 4 formbröds- skivor, skurna i tärningar. Servera med en grönsallad Ugn 225 15 min. 1 dl finklippt dill
Lägg räkskalet i en kastrull ånga ta bort skalet från vattnet häll i grädde,dill och räkorna. Gott till är ett glas öl 500 gr räkor med skal. 1 pkt dill