Att plocka ut picnicbogen ur frysen, och bestämma att den skulle förvandlas tikl pulled pork, det var en både praktisk och trevlig lösning på problemet
Vad gör ni av överbliven pulled pork. Pulled pork, pulled beef eller pulled chicken – allt funkar. Pasta funkar också himla bra att blanda ut med men här har jag enbart grönsaker och pulled pork
Pulled pork, den dragna grisen. Behövs ingen termometer, bara skjuts in i ugnen med köttet och efter 6-8 timmar har du ett fantastiskt mört och fint kött som går att ”dra isär” med bara fingrarna, därav namnet ”pulled pork”. 1,5 kilo karré, bog el. 1,5 kilo karré, bog el
Skulle gissa på att det var en del av en sågad bog, men vet inte bestämt. Resultatet påminner om en ”texas-chili” fast lite som en pulled pork gjord på älg, pulled älg
lägg, hals, bog mm). Pulled lamb är lammkött som fått tillagas under flera timmar i ugnen på svag värme, köttet blir så mört att det inte behöver delas med kniv
Allt började förra helgen när vi pratade om vilket kött som går att använda till pulled pork och jag blev pinsamt påmind om att jag hade fått en vildsvinsbog som jag stoppat i frysen