3/4 - 1 flaska rött, kryddigt vin3 schalottenlökar2 vitlöksklyftor2 msk oxfond2 morötter1 lagerblad1 msk tomatpuré1 nypa socker1 msk balsamvinäger3-4 msk maizena redning för bruna såserHacka schalottenlökarna och fräs dem i en kastrull i lite smör
Smör. Tag en kastrull med smör i och lägg i hälften av rödlöken. Smör. Skulle göra rödvinssås men hade ingen charlottenlök hemma så det blev ett experiment som blev lyckat
(Hit kan du förbereda) Stek sedan potatisterrinen i en stekpanna med smör innan servering. Det tog lite tid med potatisterrinen men den går ju att förbereda dagen innan om man vill
Bryn rulladerna i smör i en panna och flytta över dem till en ugnsfastform. Kalvrullader med salvia och parmaskinka6 port1,2 kg skivat kalvinnanlår (helst 12 skivor á 100 g)18-24 salviablad12 skivor proscuiutto di parmasalt och pepparsmör att steka iBanka ut kalvskivorna lite och salta samt peppra lätt. 12 skivor proscuiutto di parmasalt och pepparsmör att steka i