Blanda potatismjöl, bakpulver och kryddor, och sikta ned i äggpöset. 1 dl potatismjöl. 1 bit syltad ingefära - ungefär valnötsstor. 1 dl potatismjöl. 1 bit syltad ingefära - ungefär valnötsstor
Tillsätt mjöl, potatismjöl och vaniljsocker och vispa i några minuter tills degen blir lite fluffig. Strassburgare ser väl egentligen inte ut så här men jag tyckte det kunde vara roligt att spritsa fina kakor och med sylt på toppen blir de ju bara så ljuvliga
Tillsätt havremjöl och potatismjöl och salt och vispa tills smeten är slät utan klumpar. raw sylt. tinade eller färska bär som du rör med gaffel till sylt
Blanda socker och potatismjöl och strö över bären. Jag älskar björnbär, som är fantastiska både att koka sylt av och att göra bakverk och efterrätter av
Blanda potatismjöl och bakpulver och vänd ner i smeten. Den här gången valde jag att fylla min rulltårta med äppelmos efter säsong, men det går självklart bra att använda sylt, mosade bär, smörkräm eller något annat som man tycker är gott också
Blanda mjöl, potatismjöl och bakpulver och rör ner det i äggsmeten. Bred sylt på den första lagret. )Ingredienser4 ägg2 dl socker1 dl vetemjöl1 1/2 tsk bakpulverFyllning 11 dl hallonsyltFyllning 2 VaniljkrämGarneringFrukt30 g nötspånGör gelé enl
Resultatet ska likna "tjocka plättar" och är utsökta att doppa i sylt. 1½ msk potatismjöl. Vispa ihop alla ingredienser till en tjock och pösig smet, grädda i plätt-formar på medelvärme tills skrabbelurerna fått en härligt gyllenbrun yta
Här har jag enbart köpt en burk med ekologisk hallonsylt som inte är lika söt som vanlig sylt och sedan strött ut hela hallon och blåbär över syltlagret