LivsstilGlutenfri wrap med stekt ägg, avokado, polkabeta och jordgubbar Av. DU BEHÖVERGlutenfria wraps, jag använde dom här, finns på välsorterade matbutiker i glutenfria hyllan Avokado Jordgubbar Blandad sallad Polkabeta Hampafrön Groddar Broccoli Stekt ägg kryddat med örtsalt, peppar och chiliflakesLite olivolja, citron, salt och pepparGÖR SÅ HÄRFyll wrapen med valfria ingredienser, förslagsvis dom jag nämnt ovan
Det här inlägget är i samarbete med The WineagencyJag tycker om att sätta guldkant på vardagen. Lägg ner i bunken med kallt vatten och låt stå fram till servering
Du kan om du vill steka på gulbetorna, polkabetora och den gula zucchinin i kokosolja under tiden du gör pizzasmeten, det går bra att lägga på dom råa också men jag ville ha lite stekyta
Dela och kärna ur butternuten, lägg på plåt i klyftor, ringla olivolja och havssalt på. Lägg torskbitarna i en ugnsform och sätt formen i en stekpåse, så bildas det en liten ångugn inne i påsen och fisken blir perfekt
Jag och Lars tar gärna ugnsbakade rödbetor och polkabetor, medan barnen hellre kör på pasta. Finhacka löken och blanda den med färs, senap, grädde och ägg
Vispa ägg och socker vitt och pösigt. 6 ägg. 6 ägg 4 dl strösocker. I mitt arbete med Västerbottens museums nya kafé ska jag, som jag tidigare skrivit om, ta fram ett förslag på utbud
Vackra och goda polkabetor. Vispa äggen tjockt med elvisp några minuter. Blanda ner zucchinin och kokosoljan i äggsmeten och rör ner mjölblandningen med stora tag
Rökta vaktelägg. När rök utvecklas, ta lådan av spisen och lägg snabbt i äggen. vaktelägg. Lägg bitarna i lagen och låt grava i kylskåp i cirka 30 minuter. Koka vakteläggen i 2 minuter och 15 sekunder