175 g smör, rumsvarmt. Smörj och bröa en form, ca 20 cm i diameter. 175 g smör. Jag köper gärna tidskrifter om mat och bakning, men "Hembakat" har jag aldrig fallit för av någon anledning
Dela kycklingen i halvor och pensla dem med kryddsmöret. Riv äpplet och rör ner det i polentagröten tillsammans med äggula och 1 msk smör. 2 msk smält smör. 1 msk smör
Smaka av med smör och parmesan och eventuellt lite salt och peppar. 30 gram smör. 30 gram smör. Alltså. Ikväll lyckades jag så himla bra med mitt matlagningsprojekt, så jag måste dela med mig direkt
Oxsvansragu med polentakaka. Bryn i smör i pannan så de får färg. Stek i smör. 2 msk smör till stekning. 2 msk smör till stekning. 2 msk smör till stekning. 2 msk smör till stekning
Rör ner ägg, äggulor, smör, de likördränkta russinen och citronskalet i polentablandningen. Smöra och bröa en ringform, ca 23 cm i diameter. 60 g mjukt smör
Smörj och bröa en form, ca 20 cm i diameter. 175 g rumsvarmt smör. Sätt ugnen på 175 grader. Lägg alla ingredienser i en matberedare och kör ihop till en smet
Dela kycklingen i halvor och pensla dem med kryddsmöret. Riv äpplet och rör ner det i polentagröten tillsammans med äggula och 1 msk smör. 2 msk smält smör. 1 msk smör eller margarin