Rosmarin- pinjenötskakor
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Rosmarin- och pinjenötstopping
  • 1 dl pinjenötter
  • 1 vaniljstång
  • 1 dl grädde
  • t.ex. soja- eller havregrädde
  • 1 msk agavesirap eller ljus sirap
  • 1½ msk socker
  • 1 msk smör
  • t.ex. mjölkfritt
  • 1½ msk vetemjöl
  • 1 kvist färsk rosmarin
  •  
  • Polentakakor
  • 100 g smör
  • rumsvarmt
  • t.ex. mjölkfritt
  • 1½ dl florsocker
  • 2 tsk vaniljsocker
  • En nypa salt
  • 1½ dl vetemjöl
  • 1 dl polenta
  • Färsk rosmarin

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.