Det blev en pizza med skinka, ost, pizzakrydda och så klart ketchup i botten och sen en med skinka, röd lök, tomater, ananas, både riven ost och några skivor mozzarellaost och sen toppade jag den med färsk basilika och ruccola efter gräddningen
några ruccolablad. Pizzadegen är en gammal goding som vi gjort några gånger tidigare, receptet har vi klippt ur en tidning från systembolaget för en smärre evighet sedan
Pizza med skinka, mozzarella och ruccolapizzadeg, t. Fint det här med pizzadeg förresten. Den här gången gjorde jag ostinbakade hörn och så hade jag rökt skinka, färska champinjoner, körsbärstomater och mozzarella på min pizza, som jag sen toppade med ruccola blandad med parmesan och så lite nymalen svartpeppar ovanpå
Jag hade sedan på färska tomater, rödlök, ananas och champinjoner innan pizzan åkte in i ugnen för att sedan toppa med ruccola och parmesan efter gräddningen
Har man ont om tid (eller är vrålhungrig) kan man ju alltid köpa färdig pizzadeg på rulle. Idag gjorde jag en favorit med parmaskinka, champinjoner, ruccola, pesto och pinjenötter
Ta ut och lägg på lite ruccola, salt och peppra. 1/6 sats Mikas pizzadeg1 dl riven ostlite kantareller (6-7 st)ruccolasaltpepparGörpizzadegen enligt anvisningar