Det här är nog inte en vinnarpizza. Jag bredde en olivpasta (som jag köpte på Cypern) över botten, men det går också bra med någon pesto, eller olivröra av typ tapenade
Svamppizzamed getost, fikon och serrano. En underbart god höstpizzamed mustiga smaker. Det blev till att testa nya och underbara smakkombinationer på pizzan häromkvällen
Med färdig smördeg fixar du fram pizzan på ett kick. Pizza bianca är en vit pizza utan tomatsås. Med lite grönkål i för fint utseende och för sina nyttigheter
Pizza Bianco med portabello och fikon är som en dröm i smaker. När pizzan är färdiggräddad, toppa med pinjenötter, bladspenat och rejält med hyvlad parmesan
Dela varje fikon i åtta delar. 1 färdig pizzadeg på rulle1 Galbani gorgonzola cremosoca 70 g parmaskinka2 rödlökar1 msk balsamvinäger1 msk farinsocker4 färska fikonSkär löken tunt i skivor och stek i smör. -Mama Skogly ♥ 1 färdig pizzadeg
Allmänt, Pizza/pajer, Vegetariskt. Tyvärr jag kan inte ta på mig äran för receptet till den här godbiten, men jag känner ändå att jag vill dela den med er
Minns ni att jag nämnde att jag skulle göra en pizzamed fetaost och soltorkade tomater i fredags. Och pizza i sig måste ju vara det ultimata fredagsmyset