Blanda ner vitkål, vitlök, buljong, vatten och kryddor. 1 köttbuljongstärning. 1 köttbuljongstärning. Den här köttfärspirogen brukade mamma göra när jag bodde hemma
med vatten eller mer buljong om det behövs. Lägg över pirogerna på en plåt med bakplåtspapper. Servera de nygräddade pirogerna som de är eller tillsammans med en grönsallad
Tillsätt ägg, ris samt buljong. Vik ihop de små pirogerna som en halvmåne. De här pirogerna åt jag alltid hos farmor, är nog 10 år sedan jag åt dom sist, men de är så goda, har aldrig testat att göra dom själv, men nu var det allt dags för de. 1 1/2 dl buljong
a bra i gratänger, grytor, soppor, piroger och sallader. Fasta och fina som bas i en ljummen sallad med pilgrimsmusslor eller kokta i buljong till sejfilén
Fetaostpiroger. buljongen koka upp i en kastrull, och när den är klar, så är det bara att. 2 grönsaksbuljongtärningar. Grädda pirogerna i 20-25 minuter i 200°C. 2 grönsaksbuljongtärningar
Häll på tomatkross, buljong, peppar, örtkryddor och socker. Att äta med händerna är alltid kul och då är piroger ett utmärkt val att laga så man får pillra i maten
Jag hoppas att jag kan få henne att testa piroger och köttfärssoppa i alla fall. Med grövre mjöl och en god ost blir det en värmande måltid, kanske tillsammans med en skål buljong till
Då var det perfekt att ha piroger i frysen. Lägg pirogerna på en bakpappersklädd plåt. 2 gula lökar1 morot100 g svamp1 msk olja100 g torkad sojafärs - kokad i vatten med lite buljong i några minuter2 dl creme fraiche1/2 msk soja1 msk balsamvinäger1 msk honung1 tsk salt1 krm svartpeppar2 tsk rosmarin1 ägg till penslingSmula jästen i en bunke
Adrians polska mamma gör en jättegod soppa på ett avancerat polskt recept där hon kokar egen buljong, men vi brukar göra en enklare variant som också blir god