Rostad paprika med Västerbottensost, Blomkålssoppa med Örtskum, Pirog med Västerbottensost samt Curryvänd kyckling

Ingredienser

  • 4 stora röda paprikor
  • olivolja
  • salt
  • 100 g Västerbottensost®
  • 5 msk
  • 1 msk riven pepparrot
  • 1 msk hackad bladpersilja
  • salt, vitpeppar
  • 1 kg blomkål
  • 75 g hackad schalottenlök
  • 1 l kycklingfond
  • 5 dl Norrmejerier
  • 5 dl Norrmejerier
  • salt, vitpeppar
  • 1 dl basilikablad
  • 2 dl bladpersilja
  • 2 dl Norrmejerier
  • salt, vitpeppar
  • 125 g smördeg
  • 100 g Västerbottensost
  • 1/2 dl Kesella
  • salt, vitpeppar
  • 3 lagerblad
  • 8 vitpepparkorn
  • timjankvistar
  • persiljestjälkar
  • salt
  • 1 l vatten
  • 1/4 äpple i strimlor
  • 2 tsk curry
  • 1/2 msk vitvinsvinäger
  • 4 msk olivolja
  • 2 tsk socker
  • salt, vitpeppar
  • 50 g ruccolasallad
  • 40 g röd lök

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.