Marinera de tinade pilgrimsmusslorna i olja och rivet apelsinskal. 4 port1,5 röd paprika0,25 fänkål3 tomater0,5 gul lök1 solo vitlök1,5 röd chii2 msk olivolja2 msk pressad citronjuice3 dl grönsaksbuljongsalt0,5 apelsin4 pilgrimsmusslor (vi tog två/pers)olivoljasaltPå med ugnen till 225. 1,5 röd paprika. 4 pilgrimsmusslor (vi tog två/pers)olivoljasalt
röd paprika. pilgrimsmusslor. Kärna ur och tärna paprikan i 2 cm stora bitar. Salta pilgrimsmusslorna och stek dem i olja cirka 30 sekunder på varje sida
Jag lagade en fisk och skaldjurssoppa med torsk, pilgrimsmusslor, grönmusslor och färska räkor. Fräs lök, paprika, chili, vitlök, citronskal och ingefära i en stor kastrull i smöret